Προστατεύουμε τον χώρο και την οικογένειά σας

Απολυμάνσεις

Οι απολυμάνσεις κατοικιών, εργοστασίων, αποθηκών και άλλων χώρων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την υγιεινή και καθαριότητα των χώρων αυτών και για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Εκτός αυτού, οι απολυμάνσεις των δημόσιων και ιδιωτικών επιχειρήσεων και οργανισμών είναι υποχρεωτικές από την Εθνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Απολύμανση είναι κατά κύριο λόγο η εξολόθρευση των παθογόνων μικροοργανισμών σε ένα χώρο, με σκοπό την ελαχιστοποίηση της μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών που μπορούν να προκληθούν λόγω συνωστισμού μεγάλου αριθμού ατόμων ή την εξασφάλιση συνθηκών απόλυτης καθαριότητας, όπως για παράδειγμα σε εργοστάσια επεξεργασίας ή τυποποίησης τροφίμων.

Αποτελεσματικές εφαρμογές και λύσεις

Οι απολυμάνσεις γίνονται από έμπειρο προσωπικό και έχουν στόχο την καταπολέμηση των παθογόνων μικροοργανισμών που μπορεί να προκαλέσουν ασθένειες στον άνθρωπο. Οι εργασίες για τις απολυμάνσεις γίνονται πάντα από εξειδικευμένα συνεργεία, παρουσία υπεύθυνου επιστήμονα της εταιρείας μας, Γεωπόνου ή Υγιεινολόγου.

Οι εφαρμογές διενεργούνται με επαγγελματικό εξοπλισμό και με τη χρήση ειδικών μικροβιοκτόνων σκευασμάτων που είναι εγκεκριμένα απολυμαντικά ευρέως φάσματος. Για τις εργασίες χρησιμοποιείται η μέθοδος του νεφελοψεκασμού, με την οποία το απολυμαντικό υγρό εκτοξεύεται σε μορφή νέφους με την χρήση ειδικής συσκευής. Οι χώροι θα πρέπει να είναι ιδανικά σφραγισμένοι ώστε να επιτευχθεί κορεσμός της ατμόσφαιρας με το απολυμαντικό διάλυμα για τουλάχιστον 2 ώρες.

home_icon

Κατοικία

Σε μονοκατοικίες, βίλες αλλά και σε όλα τα σπίτια στα μεγάλα αστικά
κέντρα όπως η Αθήνα, είναι πολύ σημαντική η διατήρηση της σωστής υγιεινής. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την απολύμανση οποιουδήποτε οικήματος, ανεξαρτήτου έκτασης, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.Οι ψεκασμοί που πραγματοποιούμε είναι απολύτως ασφαλείς αφού τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι τα πλέον οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Διαθέτουν όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις και είναι εντελώς ακίνδυνα για όλες τις ευπαθείς ομάδες (ηλικιωμένοι, εγκυμονούσες γυναίκες, βρέφη και παιδιά).

map-building-icon_11

Πολυκατοικία

Η απολύμανση της πολυκατοικίας είναι πολύ σημαντική για την διασφάλιση της υγιεινής, σε έναν πολυσύχναστο χώρο που φιλοξένει πληθώρα ανθρώπων. Το κόστος των απολυμάνσεων αναγράφεται στα κοινόχρηστα, ενώ κατόπιν συνεννόησης με την διαχείριση της πολυκατοικίας κρατάμε ιστορικό με όλες τις εργασίες. Ανταποκρινόμαστε 24ώρες το 24ώρο με οικολογικές απολυμάνσεις.

Numbers_users

Επαγγελματικοί χώροι

Η διατήρηση της σωστής υγιεινής στους δημόσιους και ιδιαίτερα στους επαγγελματικούς χώρους είναι πολύ σημαντική για την προστασία όχι μόνο των εργαζομένων αλλά και του καταναλωτικού κοινού. Η εταιρεία μας συνεργάζεται χρόνια με φημισμένα εστιατόρια, χώρους εστίασης, εταιρίες catering, ξενοδοχεία, καφετέριες, αναψυκτήρια, εργοστάσια, βιοτεχνίες και αποθήκες που στεγάζουν κάθε λογής εμπορεύματα. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε για τις  απολυμάνσεις των επαγγελματικών χώρων είναι ως επί το πλείστον βιολογικά και ιδιαίτερα φιλικά προς το περιβάλλον.